people icon
Lepší svět práce pro každého

Pomáháme vám najít ty pravé. Usnadňujeme nábory. Vzděláváme. Inovujeme svět HR. Přinášíme klíčová data o pracovním trhu.

people icon
Lepší svět práce pro každého

Pomáháme vám najít ty pravé. Usnadňujeme nábory. Vzděláváme. Inovujeme svět HR. Přinášíme klíčová data o pracovním trhu.

0

produktů

0
let

na trhu práce

0
tisíc

odpovědí kandidátů za měsíc

0

zemí, kde jsme doma

Abyste měli ty pravé

Naše portály jsou největším zdrojem kandidátů v České republice. Najdete na nich manažery s diplomem, ale i pracanty rukama. Od založení Jobs.cz v roce 1996 jsme zaměstnání pomohli najít více než pěti milionům lidem. Ročně u nás hledá práci přes půl milionu unikátních kandidátů.

Online vzdělávání, které baví a motivuje

Nechte vaše lidi, ať se učí, kdy a kde chtějí, a v tempu, jaké potřebují. Pohodlně a od stovek profíků z praxe se dozvědí vše, co potřebují pro svou práci a osobní rozvoj. Za zlomek ceny živých školení.

Ulovte lidi ze sousedství

Spoustu lidí unavuje dojíždění za prací, proto hledají zaměstnání v blízkosti domova. Jednoduchá mobilní aplikace vám umožní oslovit přes půl milionu lidí v Česku. A první kandidáty najde už za pár hodin.

Najděte kolegy, kteří k vám zapadnou

Tisíce lidí denně si před odesláním životopisu zjišťují, jak to v dané firmě chodí. Jděte jim naproti a nechte zaměstnance, ať to řeknou za vás. Jejich hodnocení může přitáhnout další, kterým to u vás sedne.

Nábory jednoduše, rychle, profesionálně

Od vypsání pozice přes pohovor až po zapojení manažerů a GDPR. Ovládněte své nábory s jedinou platformou a získejte čas navíc pro samotnou práci s lidmi.

Přesná data pro rozhodování o mzdách

Lidé chtějí spravedlivou odměnu za svou práci. S nástrojem Platy.cz bude její nastavení hračka. Obsahuje aktuální informace pro všechny regiony České republiky a pro více než 650 pozic. A prozradí, kolik za obdobnou práci nabízí konkurence.

Zaměstnanecké průzkumy, které lidi rozmluví

Když budete znát postoje a náladu vašich lidí, spíše si je ve firmě udržíte spokojené. Náš konverzační robot Arnold vám ji pomůže zmapovat a vyladit fungování v týmech. A to od prvního dne v práci přes provoz na pracovišti až po důvody odchodu.

Festival pracovních příležitostí

Career Expo je největším kariérním veletrhem v Česku a také jedinečný způsob, jak se propojit s dalšími kandidáty. Dorazí na něj až 10 tisíc návštěvníků a firmy tak mají šanci jim osobně představit své hodnoty, kulturu, nebo jen zanechat pozitivní dojem.

Buďte s námi v obraze

Pomůžeme s náborem i za hranicemi

Propojení v rámci evropské skupiny Alma Career nám dalo řadu nových možností. Ty pravé vám umíme najít hned v 11 evropských zemích. Najdeme pro vás to nejlepší řešení, ať už řešíte cokoliv, co se týká světa práce.